تستر کیفیت روغن به عنوان یکی از شاخص ترین دستگاه های تعیین کننده سلامتی در زندگی بشری بوده که توجه کمی به آن شده است. استانداردها به عنوان مهم ترین مدارک فنی و علمی مورد پذیرش تجارت جهانی که پایه ریزی آن در بخش مواد غذایی بر مبنای کیفیت، ماهیت، ایمنی و سلامت مصرف کننده صورت می پذیرد، به سطوح بین المللی، منطقه ای، ملی و شرکتی تقسیم می شوند. دراین راستا با توجه به اهمیت روغن ها و چربی های خوراکی به عنوان یکی از مهم ترین بخش های مواد غذایی از نظر تامین انرژی، خصوصیات تغذیه ای و همچنین عملگرایی و کارایی آنها در خانوار و صنعت، بررسی ویژگی های آن با شاخص های استاندارد دارای اهمیت ویژه ای می باشد. در این راستا، الگوی ارزیابی به چهار بخش معیارهای کیفی، شاخص های فیزیک و شیمیایی، ویژگی های ماهیتی و ترکیبی و نهایتا معیارهای ایمنی که در برگیرنده آلاینده های مرتبط هستند تقسیم می شود که دستگاه تستر کیفیت روغن آشپزی مدل testo 270 یکی از تجهیزاتی است که شرکت تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز برای ارزیابی شاخص ها و پارامترهای موجود در استانداردهای روغن ها و چربی های خوراکی در اختیار مشتریان خود قرار داده تا به این مهم بپردازد.
همچنین متخصصان و کارشناسان تغذیه و سلامت، بر این باورند که خوردن روغن ها باعث بروز بیماری هایی از قبیل بیماری های صلبی، قلب و عروقی می شود. به همین علت مصرف بیش از اندازه ی آن را توصیه نمی کنند. و برای اطمینان از سالم و با کیفیت بودن آن ها باید با دستگاه های اندازه گیری مخصوص روغن آشپزی مورد بررسی قرار گیرند.
عرضه فروش , تحلیل و نقد و بررسی انواع تستر کیفیت روغن آشپزی به همراه مشخصات فنی و لیست قیمت در کامل ترین فروشگاه تجهیزات اندازه گیری ابزار دقیق : بهروز