سنسور مادون قرمز

دماسنج های مادون قرمز معمولاً از یک لنز برای تمرکز نور مادون قرمز از یک جسم بر روی آشکارساز به نام ترموپیل استفاده می کنند. ترموپیل تابش مادون قرمز را جذب می کند و آن را به گرما تبدیل می کند. ...الکتریسیته به یک آشکارساز فرستاده می شود که از آن برای تعیین دمای هر چیزی که دماسنج به آن اشاره شده است استفاده می کند. هر جسمی که در دمای صفر مطلق نیست، اتم هایی درون آن در حال حرکت است. این سرعت حرکت در ارتباط مستقیم با دمای آن است. هر چه دما بالاتر باشد، حرکت مولکول ها سریعتر خواهد بود. این مولکول های متحرک انرژی را به شکل تابش مادون قرمز ساطع می کنند. طول موج این تابش بیشتر از طول موج نور مرئی است. از این رو ما قادر به دیدن آن با چشم غیرمسلح نیستیم. با این حال، اگر جسم بیش از حد داغ شود، تابش می تواند به طیف مرئی بپرد.
یک فلز داغ که قرمز یا گاهی اوقات حتی سفید می درخشد یکی از نمونه های آن است. در حالی که ممکن است نتوانیم تشعشعات فروسرخ را ببینیم، اما همچنان می توانیم آن را به شکل گرما حس کنیم. گرمایی که ما از نور خورشید، رادیاتور یا آتش احساس می کنیم، همگی نمونه هایی از تشعشعات فروسرخ هستند. این گرما است که دماسنج های مادون قرمز برای اندازه گیری دمای اجسام تشخیص می دهند. مشابه نور مرئی، فوکوس کردن، انعکاس یا جذب نور مادون قرمز نیز امکان پذیر است.

عملکرد سنسور مادون قرمز 

دماسنج های مادون قرمز از یک عدسی استفاده می کنند تا نور مادون قرمز ساطع شده از جسم را روی یک آشکارساز به نام ترموپیل متمرکز کند. ترموپیل چیزی نیست جز ترموکوپل هایی که به صورت سری یا موازی به هم متصل شده اند. هنگامی که اشعه مادون قرمز روی سطح ترموپیل می تابد، جذب شده و به گرما تبدیل می شود. ولتاژ خروجی متناسب با انرژی فروسرخ فرودی تولید می شود. آشکارساز از این خروجی برای تعیین دما استفاده می کند که روی صفحه نمایش داده می شود. در حالی که کل این فرآیند ممکن است پیچیده به نظر برسد، فقط چند ثانیه طول می کشد تا دماسنج مادون قرمز دما و نمایش را در واحد مورد نظر شما ثبت کند.

جستجو بر اساس قیمت
جستجو بر اساس برند : EXTECH/USA FLIR/USA UNI-T/CHINA AZ/TAIWAN
سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-1000

سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-1000

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 
سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-1000

سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-1000

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 
سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-1500

سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-1500

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 
سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-500

سنسور لیزری دما OELEO CS20L8-500

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 
سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-1500

سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-1500

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 
سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-500

سنسور لیزری دما OELEO CS20L4-500

تماس بگیرید
021-33940961-2
ارسال کالا اولین روز کاری فروردین 
 

از تخفیف ها و جدیدترین های تجهیزات اندازه گیری بهروز  با خبر شوید !

facebook    Twitter    googleplus    Instagram    aparat    Telegram
 
  
 
Copyrights. © 2018 by BTMCO                TEL:   021-33940961      051-31774
بازرگانی بین المللی تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز با هدف ارائه خدمات در زمینه فروش و بازرگانی تجهیزات اندازه گیری، ابزار دقیق، تست و کالیبراسیون فعالیت خود را از سال 1380 آغاز نموده و با همکاری متخصصان و پژوهشگران کارآزموده سعی در خدمت رسانی به جامعه علمی و صنعتی کشور نموده است. یونیتی در ایران و افزایش بهره‌وری و توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقاء سطح کیفیت ارائه خدمات و محصولات، رویکرد اصلی این گروه بوده و تمامی تلاش مدیران و کارشناسان ما، شناسایی و تامین نیازهای مشتریان و کسب رضایت آنان می‌باشد. ما معتقدیم که استفاده از نیروهای جوان فنی و علمی کشور و اتکا به توان کارشناسان داخلی در توسعه فناوری‌های نوین، تنها راه دستیابی به اهداف متعالی کشور می‌باشد. در این راه انجام ماموریت این گروه با رویکرد به‌روز نگهداری قابلیت‌ها و توانایی‌های محصولات، ارائه خدمات حرفه‌ای به طرف‌های ذینفع، ارتقاء دانش فنی کارشناسان و تحقیق و پژوهش در حوزه صنعت از اصلی‌ترین راهبردهای گروه ما می‌باشد.
بازرگانی بین المللی تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق بهروز ارتباطات متناسب با نیاز واحدهای سازمان های پتروشیمی، واحد های ابزار دقیق، فنی و مهندسی، بهداشت و ایمنی کار، حفاظت و بازرس، نظارت و کنترل و تحقیق و توسعه می باشد که تجهیزاتی مانند: انواع ترنسمیتر فشار (گیج ها، اختلاف فشار)، ترنسمیتر دما (ترموکوپل، RTD)، ترنسمیتر سطح (التراسونیک ،سوئیچ های سطح و راداری)، ترسمیتر مایعات (کنداکتیویتی، PH سنج، کدورت سنج)، فلومترها (توربینی، فلو سوئیچ ها، ورتکس مغناطیسی)، اکچویتورها (فلومتر،شیرهای اطمینان، نوری ،پوزیشنر)، انواع سنسور ها (نوری، خازنی، القایی، حرکتی، جابه جایی، دودی، دما فشار)، کالیبراتورها (کالیبراتور ولتاژ، کالیبراتور جریان، کالیبراتور فشار، کالیبراتور دما) آنالایزها (آنالایزه گازها، پاور آنالایزر و هارموونیک آنالایزر و … را شامل می شود.
MySupپشتیبانی