امروزه در دنیای مدرن و صنعتی حال حاضر ثبت و تعیین دقیق ضخامت فلزات برای اجسام به وسیله ضخامت سنج Digital Ultrasonic Thickness Gauge metal انجام می گیرد که یکی از موارد بسیار مهم در حوزه کنترل کیفیت و آزمون های غیر مخرب محسوب می شود. با توجه به نیاز به تولید قطعات با کیفیت و داشتن بهترین امتیاز و رتبه در کیفیت قطعات ( با در نظر گرفتن رقابت بین تولید کنندگان ) وجود هر گونه عیب در ضخامت فلزات می تواند منجر به خوردگی ، زنگ زدگی و از بین رفتن قطعه گردد به همین دلیل می بایست از ضخامت سنج های دقیق و کاربردی جهت اندازه گیری ضخامت فلزات استفاده نمود. یکی از پوشش های بسیار کاربردی در صنعت خودرو پوشش دوگانه می باشد که شامل یک پوشرنگ (پوشش پلاستیکی) بر روی صفحات فلزی گالوانیزه هستند. شرکت بازرگانی بین المللی بهروز با بهره گیری از تکنولوژِی روز دنیا مجموعه مدرن ترین ضخامت سنج های فلز را ارائه نموده که با بهترین قیمت و ارزانترین روش ارائه در سایت های اینترنتی بهروز به نمایش در آمده است. شما مشتریان گرامی میتوانید با تماس با کارشناسان فنی ما جواب سوالاتی مانند انواع ضخامت سنج, قیمت ضخامت سنج, نحوه خرید ضخامت سنج، قیمت دستگاه ضخامت سنج لوله، ضخامت سنج ورق فلزی و آموزش کار با ضخامت سنج را بیابید.
نحوه کارکرد دستگاه ضخامت سنج فلزات
دستگاه های موجود در بازار از تکنولوژی صوت نیز بهره می گیرند و با ارسال امواج صوتی میزان ضخامت ورق یا فلز را مشخص می کنند. با توجه به اینکه امکان دسترسی و اندازه گیری به روش سنتی بوسیله میکرو متر یا ضخامت سنج های قدیمی که بایستی به هر دو طرف جسم دسترسی داشته باشیم ، مقدور نیست دستگاه ضخامت سنج التراسونیک Digital Ultrasonic Thickness Gauge metal این امر را میسر کرده که از یک طرف جسم و بدون نیاز به دسترسی به طرف دیگر اندازه گیری را با دقت فوق العاده بالا ممکن می سازد.
اندازه گیری ضخامت فلزات توسط ضخامت سنج فلز به دو روش القای مغناطیسی و جریان گردابی انجام می شود که هر کدام از روش ها دارای مزایایی هستند و در موارد مختلفی کاربرد دارند؛ اندازه گیری ضخامت فلز به روش القای مغناطيسي توسط دستگاه ضخامت سنج در اندازه گيري پوشش هاي اعمالي بر روی سطح به صورت مايع و يا پودری کاربرد دارد. علاوه بر این روش القای مغناطيسي برروی زيرآیندهای آهني و فولادی كه آبكاری كروم٬ روی٬ كادميوم و فسفاته شده ، ضخامت سنج ورق ، ضخامت سنج رنگ و پوشش و ضخامت سنج چوب نیز كارايي دارد.
در روش اندازه گیری ضخامت فلزات با جریان گردابی مزایایی وجود دارد که کاربران و مهندسین صنایع مختلف را به این روش متمایل می کند. از جمله این مزایا می توان به هزینه پایین ضخامت سنج ، سادگی کاربرد ضخامت سنج و دقت بالا ضخامت سنج اشاره کرد. روش اندازه گیری ضخامت فلزات با جریان گردابی کاربردهایی نظیر اندازه گیری ضخامت آلومينيوم و فولاد و آلومينيوم آنودايز دارد. همچنین برای اندازه گیری ضخامت فلزات مانند ضخامت سنجی آهن ، ضخامت سنجی فولاد ، ضخامت سنجی آلومنیوم ، ضخامت سنجی روی ، ضخامت سنجی مس ، ضخامت سنجی لوله های کولر گازی و ... استفاده می شود. عواملی تاثیر گذار بر دقت در سنجش ضخامت فلزات وجود دارند که بایستی آنها را رعایت نمود مانند انحناء سطح (شكل قطعه) ٬ زبری سطح ٬ ضخامت سطح ٬ نفوذ پذيری مغناطيسی و رسانایی سطح که در صورت عدم رعایت میزان نمایش داده شده در دستگاه ضخامت سنج غیر واقعی و دروغین خواهد بود.