فانکشن ژنراتور
فانکشن ژنراتور
سیگنال ژنراتور یا (AWG (Arbitrary waveform Generator چیست؟ قیمت فانکشن ژنراتور چند است ؟ آموزش کار با فانکشن ژنراتور ؟ روش استفاده فانکشن ژنراتور چیست ؟ نمایندگی فروش فانکشن ژنراتور ؟ خدمات پس از فروش فانکشن ژنراتور؟ فانکشن ژنراتور پرتابل ؟ ساخت فانکشن ژنراتور چطور است ؟ فانکشن ژنراتور گودویل ؟ فانکشن ژنراتور ریگول ؟
فانکشن ژنراتورچیست ؟
مهمترین دستگاه در تست تجهیزات الکترونیک فانکشن یا سیگنال ژنراتور (signal generator) میباشد. فانکشن ژنراتور یک تولید کننده سیگنال یا شکل موج مانند سینوسی، مربعی، مثلثی و ... با دامنه و فرکانسهای مختلف میباشد. بطور مثال توسط یک فانکشن ژنراتور می توان شکل موج مربعی به دامنه ۵Vpp با فرکانس ۱۲KHz را تولید کرد. سپس از این سیگنال بعنوان منبع تغذیه در مدارات الکترونیکی، مخابراتی و ... استفاده کرد. برای عیب یابی و طراحی در مدار نیاز به سیگنال قابل کنترل داریم تا بتوانیم بهترین عمکرد از مدار را بدست آوریم. کاربردها فانکشن ژنراتور در مراکز تحقیق و توسعه، آزمایشگاههای آموزشی مانند آزمایشگاه الکترونیک در دانشگاهها ، تعمیر تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، تست پاسخ دهی و تست تحریک، بررسی خصوصیات پاسخ فرکانسی و تزریق سیگنال داخل مداری و ... .
تفاوت سیگنال ژنراتور با فانکشن ژنراتور
نام اصلی سیگنال ژنراتور، RF سیگنال ژنراتور می باشد که RF اش حذف گردیده است. همانطور که از نامش پیداست مخصوص تولید سیگنالها در محدوده RF یا Radio Frequency و ماکروویو می باشد. کاربرد این دستگاه در تست فرستنده ها، سیستمهای WiFi، WiMAX، GPS، انتشار صوت و تصویر، مخابرات ماهوارهای و رادارها می باشد. محدوده فرکانس سیگنال ژنراتورهای RF، از چند کیلو هرتز تا ۱۵۰MHz به بالا است و در سیگنال ژنراتورهای ماکروویو کمتر از ۱MHz تا ۲۰GHz می باشد. البته سیگنال ژنراتورهایی هم وجود دارد که علاوه بر تولید سیگنال RF، فانکشن ژنراتور نیز می باشد. البته در بیان شفاهی مهندسان، فانشکن ژنراتور یا سیگنال ژنراتور را بجای هم استفاده می کنند که در این صورت باید محدوده فرکانسی و ویژگیهای خاص مثل مدولاسیونها مشخص گردد.
نحوه استفاده از فانکشن ژنراتور خیلی آسان و ساده است و در صورت هر سوالی با خدمات پس از فروش شرکت تجهیزات اندازه گیری وابزاردقیق بهروز 02133940962 تماس بگیرید. فاکتورهای مهم جهت انتخاب فانکشن ژنراتور یا AWG محدوده فرکانس، دامنه سیگنال پیک تو پیک، سرعت نمونه برداری (مثلا ۲۵۰MS/s)، رزولوشن (بطور مثال ۱۲ بیتی)، تعداد کانال خروجی، نوع فانکشنها (سینوسی، مربعی، مثلثی، نویز و ...)، قابلیت Sweep یا Burst، قابلیت اتصال به کامپیوتر، تولید مدلاسیونها مانند AM، FM و ...، داشتن شمارنده فرکانس یا فرکانس متر است.